Tuesday, September 4, 2007

Ha-ha.

Ma simt aiurea.Nesigura.Ma rog.
M-am gandit sa scriu despre "munca" mea.
Sunt vanzatoare.Si nu,nu una de placeri...nu va ganditi la prostii...=))
Lucrator comercial.Suna urat,nu?Nici nu ma gandeam acum 10-12 ani,cand ma jucam de-a vanzatoarea,ca va fii o vreme cand chiar asta voi face.
Pe mine sincer nu ma deranjeaza.Multi insa o privesc "foarte" de sus.
1.E foarte prost platita.Cel putin eu,sunt foooarte prost platita.Asta e.
2.E prost privita.Si punct.
3.Ai sefii suspiciosi.
4.Daca continui cu salariul asta,o sa am o pensie de rahat...desi si ala cred ca va fii scump pentru mine atunci.
5.Etc....(mi-e sila)
Trecem peste puncte...ca o tin asa pana maine,daca nu chiar poimaine. :)
Nu,vanzatoarele nu stau degeaba.Cel putin nu toate.Eu nu.Zilnic car zeci si zeci de baxuri de sucuri(care mai de care mai daunatoare...) si zeci de kilograme din toate tampeniile.Nu e usor ca la 44 de kile sa cari ca tampita...you know...Who cares? :-??
Apoi,oamenii.Oh God.Ciudat...O sa dezvolt mai jos.
Apoi...sunt ore de stat in picioare.
Ok.Destul cu vaicarelile.Sa trecem si la ce inveti din asta...:d Da ,inveti ceva.
Inveti sa vorbesti cu un om.Nebun,tampit,bolnav,vesel,alcoolic...si in toate felurile.Inveti sa comunici cu ei...Inveti sa le faci fata...De la cel mai mic la cel mai mare.E foarte greu sa vorbesti cu un om...E foarte greu sa-l faci sa aiba incredere in tine,si nu intotdeauna reusesti.E greu sa-l faci sa inteleaga ca nu-i vrei raul.Ca nu-i dai otrava,ca nu-i dai produse expirate...Cel putin pentru mine a fost greu.Dat fiind felul meu ciudat si deosebit de a fi,mi-a fost greu.Dar...am evoluat.Se vede...pana si eu o vad.
Si nu,nu fac asta pentru bani...(care bani?!?!).Fac asta pentru ca nu am voie sa stau acasa.Pt ca mama asta a vrut pentru mine.Pentru ca ei ii este suficient sa ma vada asa.
Ei bine,mie nu imi e de ajuns.Da,multumesc pentru experienta(care apropo...nu e trecuta nicaieri,da,fac munca la negru...asta e situatia).Dar nu,multumesc.No more.Caut,si sper sa si gasesc altceva.Orice altceva.
Nu-mi place sa fiu privita ca o proasta.Pentru ca asa sunt privite vanzatoarele.Proaste.Eu nu sunt proasta.Eu nu mananc seminte la coltul strazii...nici nicaieri.Nu fumez,nu beau,nu insel,nu pacalesc,nu-mi bat joc si nu barfesc.
Eu zambesc tutror,eu iubesc,eu imi arunc resturile la cosul de gunoi,evit sa vorbesc urat.Si tot nu sunt apreciata.Atunci,mai merita?
Nup.Astept finalul.
Ce o sa urmeze pentru mine,Dumnezeu stie...sau poate nici El.
In schimb am vazut cat valoreaza un "multumesc".Foarte mult.E un cuvant foarte putenic,si daca nu l-ati folosit prea des pana acum,va sfatuiesc s-o faceti.Insenineaza multe fete.
Am scris cam mult...Ma doare capul.

***
Niciodata nu intrebati pe cineva ce sa-i cumparati de ziua sa.Cel putin pe mine evitati.Ma simt groaznic .Daca vrei sa-mi iei ceva,ia-mi ce crezi ca-i pentru mine...
Pa.

We...Us...adica NOI DOI.






PHOTO_ID_5106246333307613170" />





"Nimeni nu m-a iubit asa de mult ca tine...Si n-am iubit pe nimeni,asa mult cum te iubesc pe tine..."